Over Zoet

De loopbaan van oprichtster Jennifer Zoet heeft haar sinds 1995 door de vele velden van het HR werkterrein gevoerd. Zij heeft gewerkt als trainer/coach (implementatiekant), als opleidingsadviseur (beleid en ontwerp) en heeft verscheidene interim HR opdrachten voltooid.

Tijdens haar loopbaan heeft zij vele bedrijven van binnen mogen zien en daardoor geproefd en geleerd van de verschillende bedrijfsculturen. Na jarenlang trainingen te hebben verzorgd, was het voor Jennifer zeer leerzaam om ‘aan de andere kant’ van de tafel plaats te nemen als opleidingsadviseur. Vanuit een organisatie is de kijk op opleidingstrajecten vaak anders. Waar zij als trainer/coach veelal de focus richt op een inhoudelijk en kwalitatief goed traject, is een organisatie vooral geïnteresseerd in het resultaat (versus tijdsbesteding). Een opleidingstraject moet actief bijdragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen en daarmee dus goed geborgd zijn in de organisatie. De vertaalslag tussen deze werelden heeft Jennifer altijd als uitdagend ervaren.

In Zoet Training & Advies legt Jennifer zich, samen met de andere trainers, coaches en acteurs, toe op haar passie; het ondersteunen van mens en organisatie in het gepassioneerd bezig zijn met hun ontwikkeling.

De activiteiten van Zoet Training & Advies liggen op het snijvlak van ontwikkelen, uitvoeren en adviseren. Wij blijven veel in contact met onze klant en onze deelnemer(s) om te zorgen dat het resultaat geborgd is en blijft in de organisatie.

CONTACT ZOET Zoet Training & Advies
Brasemstraat 30
1432 PJ  AALSMEER
0611014926
Info@zoet-training.nl